Hvalpetræning

Her er holdet, hvor du lærer at træne din hvalp på en positiv måde.
Der fokuseres på at lægge grobunden for at hvalpen kommer til at fungere i hverdagen, samt at opbygge et godt samarbejde og gensidig respekt hund og ejer imellem.
Vi gennemgår de grundlæggende øvelser som kontakt, sit, dæk, indkald, plads og lineføring, håndtering m.m., samt andre lydighedsøvelser og sjove øvelser, som alle sammen er med til at styrke samarbejdet og motivationen hos hunden.
På det enkelte hold vil der være en aldersforskel hundene imellem. Desuden vil hundene indbyrdes være på forskelligt indlæringsniveau, da de forskellige hunderacer ikke har samme forudsætning for læring.
Jeg tilstræber derfor, at træningen foregår meget individuelt og ikke som traditionel række-træning. Derudover vil der blive taget hensyn til den enkelte ejers ønsker og forventninger til træningen.

Praktisk information:
Et hvalpekursus omfatter hvalpemanualen ‘Ny hvalp i huset’, som fås ved første henvendelse, samt 10 lektioners praktisk træning. Denne manual er tiltænkt som en hjælp til en god start med sin nye lille hvalp og indeholder råd til håndtering af nogle af de problematikker, man står overfor med en ny hvalp i huset. 
De efterfølgende 10 lektioner af 60 minutters varighed vil være praktisk træning, hvor vi bl.a. vil træne kontaktøvelser, sit/dæk og fastholde positionen, indkald, plads og lineføring, håndtering og diverse sjove øvelser og tricks, suppleret med lidt agility. For at have tid til den enkelte kursist, tilstræbes det at der max. er 8 kursister på det enkelte hold.
Træningen foregår ved Skenkelsø Mølle, Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke.
Prisen for et hvalpekursus er 950 kr. Vent med betalingen til efter den første praktiske træning, da du først der kan vurdere, om træningen er noget for dig og din hund.

Fra omkring midten af marts til efterårsferien kan træningen foregå i tidsrummet mandag til torsdag kl. 17 – 19, samt lørdag kl. 10 – 14. Fra efterårsferien til omkring midten af marts kan træningen foregå i weekenden i tidsrummet kl. 10 – 14.

Klik her for at tilmelde dig.