Hvem er jeg

Jeg er dyrlæge og har i perioden 1995 – 2005 arbejdet som dyrlæge i Fødevare-styrelsen. Fra 2006 er jeg ansat som timelønnet dyrlæge på Danish Crown i Ringsted og sideløbende med det har jeg i perioden 2006 – 2009 taget uddannelsen som adfærdsrådgiver og hundeejer-instruktør på Etologisk Institut v/ Roger Abrantes (2006 – 2009).

Jeg har erfaring med at adfærdsbehandle hunde med meget forskelligartede problemer. Da der kan være fysiske/sygdomsmæssige årsager til adfærdsproblemer hos hunde, har jeg et tæt samarbejde med Dyrlægen på Bryggertorvet, så vi sammen kan finde årsagen til problemet.
Derudover opretter jeg løbende hvalpehold samt træningshold for hunde, der har lært de mest basale øvelser og som trænger til nye udfordringer.
Såfremt du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte mig.