Opskrifter

Lav selv dine fyldte marvben

De rå marvben koges et par timer indtil kød, sener og fedt nemt kan pilles af. Når knoglerne er afkølet, kommes der fyld i. Der kan laves forskellig slags fyld, f.eks. blandes dåsemad/opblødt tørfoder/tun i olie med kogt ris, gulerødder i små tern og havregryn. Blandingen kan kan gøres lidt "blødere" ved at iblande bouillon (vand + bouillonterning).

Fyldet kan også kommes i forskellige former for aktivitetslegetøj. Marvbenet/aktivitetslegetøjet med fyld kommes derefter i fryseren.

Lav selv dine egne godbidder - leverguffer

En hel svinelever skæres i skiver, der koges i letsaltet vand indtil der ikke længere trænger blod ud af leveren. Når leverskiverne er kølet af, skæres de i små stykker (godbidder skal være små).
De små leverstykker lægges på bageplade med bagepapir og stilles i en 200 grader varm ovn. Med jævne mellemrum bør man rode rundt i leverstykkerne, så de tørrer jævnt.

Hvor længe leverstykkerne skal bages i ovnen afhænger af deres størrelse. De skal være hårde og helt tørre på overfladen (ca. 20-30 minutter).